# Homeroom Schedule

# Period 1

8:00-8:45

45 minutes

## Period 2

8:50-9:35

45 minutes

#### **Homeroom**

9:40-10:05 25 minutes

# Period 3

10:15-11:00

45 minutes

## Period 4

11:05-11:50 45 minutes

## Period 5

11:55-12:40

45 minutes

# Lunch

12:40-1:20 40 minutes

# Period 6

1:25-2:10

45 minutes

# Period 7

2:15-3:00

45 minutes

# August 27th

September 10th

October 8th

November 5th

December 3rd

January 14th

February 4th

March 4th

April 8th

May 6th

# Rally Schedule

# Period 1

8:00-8:45

45 minutes

## Period 2

8:50-9:35 45 minutes

## Period 3

9:40-10:25

45 minutes

## Period 4

10:35-11:20

45 minutes

### Period 5

11:25-12:10

45 minutes

#### Period 6

12:15-1:00

45 minutes

### Lunch

1:00-1:35

35 minutes

# Period 7

1:40-2:25

45 minutes

# Rally

2:30-3:00

30 minutes

October 19th

January 11th

April 26th